dinsdag 13 februari 2007

Eén voor één...


Vandaag een weinig schokkende dag, behalve dan dat ik het schokkend vind dat het alweer Dinsdag is. Waar blijft de tijd? Uren, dagen, weken en maanden, alles vliegt in een razend tempo voorbij. Vanaf aanstaande Zondag ga ik weer drie dagen Deep Changen en misschien is het wel zo dat ik op een onbewust niveau al weer aan het ‘stil staan’ ben...
Hoe het ook zij, ik leef voluit en dat is stukken meer dan ik ooit gedaan heb. Ik leef intenser en ‘beleef’ alles meer met mijn gevoel. Als ik dit zo opschrijf lijkt het alsof mijn leven avontuurlijker is geworden en in zekere zin is dat ook zo. Ik maak me minder druk en weet steeds beter de hoofd- van de bijzaken te scheiden en ben nieuwsgieriger geworden naar anderen en ik durf daarbij steeds meer mezelf te laten zien.
Ik vind het heerlijk om zelf om mijn ‘beperkingen’ en ‘tekortkomingen’ te lachen en merk daarbij dat er situaties zijn die herkenbaar kunnen zijn voor anderen. Misschien voelt het op het moment zelf nog wel scherp maar al heel snel zie ik de humor en dat helpt mij met relativeren en verwerken en zet me aan tot het maken van nieuwe stappen op een nieuwe weg, geen vluchtweg maar een bevrijdende weg en zo vervolg ik mijn pad. Stap voor stap werp ik de, in de loop der jaren opgebouwde, schillen en laagjes af.
Één voor één...

2 opmerkingen:

Roosnans zei

mens, wat ben je heerlijk bezig...en oh zo open erover!!
ik ben heel benieuwd wat de deep change je dit keer weer aan kadootjes zal brengen....
hoop dat ik weer mag meegenieten!

Mike zei

Tuurlijk! Ut laptopje gaat gewoon mee!