dinsdag 27 februari 2007

Muizenissen...


Nee, ze is niet ziek maar wat dan wel... -Zucht-
Ik ben gisteren, na een week vrij te zijn geweest, weer met frisse moed ‘aan de slag’ gegaan op het werk. Het blijft ‘bewegen’ door stroop, mijn bewegingen daar. Taai en traag dat zijn de twee woorden die in me opkomen in relatie tot het werk. Eigenlijk ben ik gisteren en vandaag voor 75% bezig geweest met ‘blussen van brandjes’ en dat terwijl er na een week afwezigheid toch voldoende ’eigen’ klussen zijn om me mee te vermaken. Op de een of andere manier ben ik weer geheel ‘in de ban’ van de waan van de dag en aan het begin van de middag voelt het alsof ‘het’ langzaam maar zeker over mijn schoenen loopt. Ik heb geen overzicht meer en mijn bureau ziet eruit alsof er een bom is ontploft en de telefoon rinkelt maar door en de een na de ander ‘schuift’ langs mijn bureau met vragen, klussen, opmerkingen en ditjes en datjes.
Midden in deze chaos vraag ik mij af wat er gebeurt en ik voel hoe ik mijn hoofd terugtrek tussen mijn schouders.
“De wereld draagt mij en niet andersom” en toch ervaar ik het anders en ik ben blij dat ik zo weer naar yoga kan, lekker mijn nek uitsteken en alleen maar met mezelf bezig zijn.
Tot later......

2 opmerkingen:

Lin's ding zei

o man wat een dag, doet me denken aan een t-shirt, misschien de aanschaf waard. Opdruk: doe dit doe dat, doe zelf ook eens wat.
Denk al je goeie ervaringen van je Deep Change en laat je niet door iedereen gebruiken voor allerlei klussen he Mike, denk aan jezelf! Succes vandaag.

Mike zei

Thanks darling, I've listenend well