maandag 12 februari 2007

Badderen of aanmodderen


Nee, zo dwars wilde ik deze dag niet afsluiten en natuurlijk (tegen beter weten in) wil ik nog wel even checken of mijn mail het echt niet doet. Helaas blijft mijn mailbox hermetisch gesloten. Ik heb wel eens gelezen over mensen die zonder mobieltje niet kunnen bestaan en kijkend naar mezelf lijkt het wel alsof de gesloten mailbox mij ontwenningsverschijnselen bezorgt. Ik voel een lichte tic bij het oog, een droge mond, concentratieproblemen en boventoon voert het -niet-uit-kunnen-staan dat zo’n stom stukje techniek als een laptop mijn humeur zou kunnen bepalen. MOOI NIET DUS!
In bad en relaxen (met dank aan Lin) radiootje aan en ik verneem van ut nieuws dat Valentijnsdag niet meer de dag der geliefden is maar dat de heren en dames ondernemers de gedachte de ether in helpen dat het dè dag bij uitstek is om je naaste te bedanken met prullaria. De ‘geliefden’ brachten zeker te weinig omzet...Waar is de tijd gebleven dat we ‘gewoon’ nog dingen voor elkaar deden en dat fijn vonden om te doen? Wat in ons maakt dat wij mensen (of sommigen onder ons) toch zo inhalig zijn geworden dat er een internationale bedankdag moet komen?
Ik heb weinig met Valentijn en mijn lief nog minder en deze (door mij aangeschafte) boxershort heeft daar niets mee te maken... :-)


Laatste nieuws, Laatste nieuws, Laatste nieuws
Planet heeft problemen met de mailboxen. Het ligt niet aan mij of mijn laptop. Ik kreeg net een telefoontje van collega S. die mijn blog las en het probleem herkende. Gelijk ziet de wereld er beter uit, lichter!

3 opmerkingen:

de kampers zei

Hmmmmm goeie keus Mike.............hahahahhahhahahaa

Mike zei

De boxer of mijn keuze voor internet plus bellen bij planet???

lin zei

Ha hier gloort de overwinning. Planet is de schuldige, da's mooi: geen twijfel aan eigen kunnen meer nodig.
Verder vind ik het nog steeds fijn om zo ouderwets te zijn om anderen te kunnen helpen..... maar ik vind het ook fijn met Valentijn wat lieve mensen om me heen even in het zonnetje te zetten, omdat ze mij zo zeer geholpen hebbben...tja bedankdag??? Ik grijp gewoon alle mogelijkheden aan en soms ook nog tussendoor om mijn lieverds te laten weten dat ik ze erg waardeer.