vrijdag 23 februari 2007

A new site is born...

Gisteren en vandaag druk bezig geweest met het bouwen aan de site van twee vrienden die een prachtig huis in Italië hebben gekocht en die het huis ‘in de verhuur’ willen doen aankomende zomer. Ik ga er in elk geval met de Hemelvaart heen. Heerlijk, ik kan me er nu al op verheugen. Voor de nieuwsgierigen onder jullie, neem gerust een kijkje. De link staat, hoe kan het anders, bij de links, rechts, grin :-)

Vandaag kreeg ik ook een mailtje van de Australische gallery in de mailbox. Er staan weer schiderijen op die om te zoenen zijn zoals hiernaast. Neem een kijkje en dubbelklik op het schilderij zodat hij groter wordt. Dit vind ik een adembenemend mooi schilderij....
In oktober gaan we er weer heen, ik kan haast niet wachten...

Artieste: Barbara Weir
Titel: Grass Seed
Size: 120 x 90cm


Dear Maxim & Mike,
It has been 4 months since our last Just-ins selection and the February edition is now available which is exclusive to our database members and contains a variety of new works for your viewing.

The selection is available at:
www.mbantua.com./ji/frame.htm Check this out!
If you have any further queries, please do not hesitate to contact me at
james.spiers@mbantua.com.au. Enjoy the viewing and I’m sure you’ll agree it is a wonderful selection of paintings.

All the Best,
James Spiers
Gallery Floor Manager
Mbantua Gallery

Genoeg pc dus voor vandaag, morgen een nieuwe dag met nieuwe kansen.
En weet je wat? Het voorjaar komt eraan, ik voel het, ruik het, proef het.....

1 opmerking:

Milydia zei

He Mike,
wat leuk dat je met Hemelvaart in Italie bent;ik ook!!Ik zit 10 dagen in "ons " dorp Fiano,20km ten NW van Lucca.Ik logeer bij een italiaanse vriendin maar zomers huren we daar al jaren 5 weken een huis.Deze zomer vier ik er mijn 60e verjaardag.....
Waar dat prachtige huis van jouw vrienden ligt is me niet duidelijk,een map bij de site zou verhelderend zijn.Volgens mij is het ten noorden van ons.