dinsdag 1 mei 2007

Lekker toeren...


Onze Tooheys, komisch kat in hart en nieren, verzint elke keer een nieuw spel. Deze week is zij zich in het 'achter-op-de-fiets-springen' aan het bekwamen.
Sprong zij afgelopen vrijdagavond nog een beetje lomp waarbij zij een aantal fietsen, die tegen elkaar aangeleund stonden in haar val, met zich meenam, vandaag springt zij zeer gracieus.
Tussen een enorme kluwen van fietsturen, wielen en trappers terechtkomen zou menigeen de lust tot opnieuw springen benemen, maar niet onze Tooheys, vandaag toont zij vol trots dat ze voorbeeldig en zeer bevallig kan springen en kan blijven zitten bovendien. Ziehier hoe ze vol trots haar kunsten toont op de bagagedrager van 'de baas'.

Ik ben overtuigd dat, indien van een comfortabel mandje voorzien, ze best mee zou willen toeren. Natuurlijk wel verscholen achter de brede rug van Maxim, want het blijft een poes en al die andere weggebruikers 'eng'.

6 opmerkingen:

Redstar zei

Katten zijn schitterende wezens. De twee die hier rondlopen hebben ook van dat soort gein

Roosnans zei

prachtig poezebeest!!! grinnik

V@nM@n zei

Jouw Tooheys lijkt heel veel op mijn Macey.

Brillie zei

Behalve een warme motorkap. Daat ligt vaak de kat of poes van de buurvrouw op...

aargh zei

Toch vind ik dat zij een beetje moeilijk kijkt.

mike zei

@aargh, zo kijkt onze Tooheys nu eenmaal. Ze heeft een 'moeilijke blik'. alle vlekjes in haar snoet en vacht geven haar deze 'donkere' blik.