woensdag 9 mei 2007

Puberen...

Vanmiddag had ik een 'privésessie' met 'der Johannes' van de Deep Change. De chaos in mijn hoofd heeft een reden, net als de pijn. Het zijn symptomen, de 'oude Mike' valt uiteen, is aan het defragmenteren (of zoiets, nee niet dementeren) en daar komt dan nog een laagje 'overgang' bij en dit alles is overgoten met hormonen en doordrenkt met hormonen.
Het geheel doet mij het meest denken aan mijn pubertijd. Vreselijk ongelukkig zijn met jezelf en de hele wereld, grote stemmingswisselingen, Mike lacht en Mike huilt, ach en zo kan ik nog wel even doorgaan. "Natuurlijk" zijn een boel van deze klachten met een pil of zo te bestrijden maar dan ben je met de bestrijding van symptomen bezig en daar wilde ik nu juist vanaf. Hoogste tijd om eens lekker te puberen. Althans dat was zo'n beetje het advies wat ik meekreeg. Dus u zeit gewaarschuwd, bij deze mag ik gewoon dreinen en vervelend doen. Maak de borst maar nat ...

12 opmerkingen:

Redstar zei

De overgang, dat hoort ook bij het leven ja..Kan best pittig zijn geloof ik

Roosnans zei

tja, tja, moet ik je nu morgen ontwijken, omzeilen en ontduiken? Of zal ik heerlijk ook even mijn tong uitsteken? grin
grtz

ria zei

Ga gerust je gang hoor, daar heb je nu juist een weblog voor, om het lekker van je af te schrijven en misschien is er ook iemand die met je meeleeft, maar daar gaat het niet eens om. Kortom, ik ben gereed!

Brillie zei

Moooooooo

Mike zei

@Ria, Thanks, er is dus nog hoop
:-)

Mike zei

@redstar; Veel mannen krijgen ook last van de overgang. Moeten dan een sportwagen en een jongere vrouw, liefst nog een tweede leg. Maar ik geloof niet dat jij in die categorie valt maar de tijd zal het leren :-)

Mike zei

@ Brillie; mooooo to you too!

Mike zei

@ Roosnans: awel, gewoon doen eh. De koe kwam ik tegen in Lochem. Leuke plaats, leuke koeien...

Lin's ding zei

Ja, ja ... gewoon lekker een reden zoeken om te dreinen en te vervelen... Haha...puber maar lekker hoor, wie weet wat het ons brengt ..ben benieuwd.

Lin's ding zei

Ja, ja ... gewoon lekker een reden zoeken om te dreinen en te vervelen... Haha...puber maar lekker hoor, wie weet wat het ons brengt ..ben benieuwd.

Bobby de Beer zei

Overgang ook voor mannen! En dan die twijfel, gewoon grijs laten worden of toch af en toe een kleurspoeling?? Ach welnee, een grijze beer heeft wel iets van een zekere wijsheid ;-)

Mike zei

Hear hear Bobbybeer!