donderdag 10 mei 2007

Trutten in het kwadraat...

Ik verheug me heel erg op Italië volgende week. Iets waar ik me minder op verheug echter is de weg ernaartoe. Ik had natuurlijk een fly drive kunnen boeken naar Milaan maar de gedachte om na een enerverende vliegreis (vliegen vind ik naar en ervaar ik als bijzonder onnatuurlijk) in een vreemde auto vanaf een druk vliegveld me in het chaotische toeterende Italiaanse autoverkeer te storten, trok me niet erg aan. Nee, deze held van de weg gaat 'liever' met eigen vervoer zestien uur in d'r eentje in haar oude peugeootje zo'n avontuur aan. Trouwe lezers van mijn blog kunnen zich mijn eerdere auto avonturen vast nog wel voor de geest halen zoals "tam tam zonder tomtom".
Hoe dan ook, waarschijnlijk moeten jullie anderhalve week wachten op het goede nieuws of ik wel ben aangekomen want dan ben ik pas weer terug. Op de berg waar ik heen ga is namelijk geen internet en geen telefoon. Mijn lief heeft overigens al aangeboden dat ik hem ten alle tijden mag bellen als ik de weg kwijt ben en in een driftaanval lijk te verzanden. Dat idee houdt mij dan maar weer op de been èn op de weg, naar ik hoop....

9 opmerkingen:

Redstar zei

Ik rijd ook het liefst in mijn eigen Franse auto richting anywere!

Mike zei

Dank voor deze vriendelijke woorden, ik vind mezelf zo'n muts.

ria zei

Stoer! Helemaal in je eentje?? Ik moet eerlijk bekennen dat ik het niet zou durven :-S

Roosnans zei

gaat je best lukken! zul je zien!

aargh zei

Dapper hoor. Ik ben na drie uur rijden echt gaar.
Maar bij vakantie hoort wat mij betreft ook geen gelog, leven de bergen zonder internet!

mike zei

Ladies, erg bedankt voor jullie ondersteunende woorden. Het lijkt wel een beetje bij mij te gaan als 'hoe ouder des te schutteriger',dat is dus misschien wel zo en waarom zou ik me daarvoor moeten schamen? Eerder accepteren dus...anyway, thanks!

Bobby de Beer zei

Welk een lef zo in uw uppie. Bobby blijft liever in zijn "veilige" berenhol.

Lin's ding zei

Mike, geniet van je weekje Italië, moet geweldig worden...ach...en de weg, dat moet lukken, maar jemig wat een end in je eentje, ik moet er niet aan denken 16 uur achter het stuur....pfff...vermoeiend hoor. Voorzichtig zijn hoor, we willen je weer heelhuids achter je pctje terug hebben. Geniet ze Mike!!!

V@nM@n zei

Helemaal alleen... Lijkt me nou helemaal niets. En dat in een Franse auto.