dinsdag 8 mei 2007

Kat in de zak part 2

Alles komt altijd goed, zo is de drinkbak voor de vogels 'vanzelf' weer gevuld, staan alle hangende bloemetjes weer fier rechtop en liggen de katten weer lekker te ronken op de bank. Gezellig, en zo wil ik ze ook best wel weer op schoot. Met dat droge weer blijft er namelijk van alles aan zo'n kat hangen, van dorre takjes en zand tot dode droge pier en daar ben ik (begrijpelijk toch) niet zo dol op. De katten zelf begrijpen er niets van dat ze met mooi weer een minder hoge aaibaarheidsfactor hebben en willen het liefst met hun hele aanhang op je schoot plaatsnemen. Maar nu is alles weer goed, de vachten en snorren gepoetst, zedig kijken ze beiden vanaf de vensterbank naar buiten en maken gezellig mekkende geluiden als er een vogel voorbijkomt.

En mijn dag? Mijn genieten begint pas bij thuiskomst en bij de aanblik van dit alles. Zoals je kunt zien is de odingroentetas nog steeds een bron van vermaak.

5 opmerkingen:

ria zei

alles sal regkommen.
Prachtige foto! Die staat ook op foto.nl :-D

aargh zei

Zelf vinden ze al dat stof ook maar niks, het was droevig gesteld met de wasbeurten de laatste tijd. En dat begrijp ik best, al dat stof en zand in je mond, blèh!

V@nM@n zei

Als het zo warm is hou ik er ook niet van dat zo'n heet beest op je komt liggen.

Brillie zei

Leuke cam in de zak...

Bobby de Beer zei

Bobbybeer is vooral te spreken over de prettige 'slaaptemperaturen' Wellicht denkt een kat daar ook zo over.