vrijdag 1 juni 2007

Anarchie ...

Allereerst excuses voor dit late blogje, ik had een zware dag...

Vanochtend om 05.00 uur ging de wekker al. Mijn lief vertrekt met zijn papa, mams en zus, zwager en nichtje naar Ierland en moeten naar Schiphol. Ik heb uitstel aangevraagd daar ik nog het laatste blok Deep Change dit weekend wil ondergaan. Maar dat terzijde. Ik heb al eerder gemeld dat in ons huis Maxim toch wel de stuwende kracht is om de boel een beetje bewoonbaar te houden. Hij is nog geen halve dag weg en ik heb al een spoor van 'Mike' achtergelaten en ik moet zeggen dat ik met rommeltjes maken trouw terzijde word gestaan door de katten. Overal ligt wat van de hangmat in de tuin loopt een spoor van kledingstukken, kattenbrokjes, boeken, tijdschriften, via de woonkamer en keuken alwaar de anarchie is doorgedrongen tot in de vaatwasser. Onder het strakke regime van Maxim staan daar de diverse bestekonderdelen naar soort en grote fier rechtop in het daarvoor bestemde bestekbakje. Nou vandaag is het een dolle boel en staat alles lekker door elkaar. natuurlijk verloopt deze dag bijzonder chaotisch en dwarrel ik van de ene afspraak naar de andere om aan het begin van de avond als de bliksem naar Bilthoven af te reisen voor een Italiaanse aangeklede borrel met uitzicht over een prachtige vijver. Veel te lekker en veel te veel later kom ik thuis om in dezelfde zooi terug te keren als die ik heb achtergelaten ...HELP

Ach morgen ga ik wel in de herkansing...

De oranje objecten in de vijver zijn overigens geen worteltjes maar heuse vissen, een hele school. Prachtig ...

8 opmerkingen:

rina zei

ik hoop dat je nog wel even langskomt voor een briefing, zo niet komt het ook wel in orde denk ik...... ik weet alleen niet of ik de goede sleutels heb, anders zorg ik evengoed wel voor " de jongens" hoor.

Brillie zei

Je kan ze eenvoudig uit het water verwijderen. Een staaf TNT erin werpen.

mike zei

@rina, u staat op mijn lijst van 'things to do' door mister M. hoogst persoonlijk opgesteld. Je staat nog ver voor het checken van of het gas uit is, komt wel goed dus ;-)
pffffff....

mike zei

@ Brillie; beste heer Brillie mag ik opmerken dat u met het blog wreder wordt?

V@nM@n zei

Dat chaotische probeer ik ook iedere dag van me af te gooien. Ik hoop dat het ooit nog eens lukt...

ria zei

hier is het juist andersom, ach elke gek heeft zijn gebrek ;-)

Mike zei

@ Ria; euh, dank u ..?

Mike zei

@ V@nm@n; proberen schijnt niet goed genoeg te zijn. Ach ik heb gewoon andere talenten ...
:-)