maandag 30 juli 2007

Mike says...BOE!


Met ingang van vandaag start ik een nieuw label welke ik 'tobberijen' ga noemen. Daar ga ik alle 'van mij af ' mijmeringen, 'recht voor zijn raap' shit en overige 'lulligheden' onder scharen. Vandaag merkte ik dat mijn gekoesterde evenwicht toch aardig wankel kan zijn, ik wijt dat aan mijn af en toe de kop opstekende onzekerheid en steeds terugkerende wens om toch maar vooral te pleasen. Wat mij vandaag uit balans en aan het wankelen brengt is de opmerking dat ik mij negatief zou uiten ten opzichte van mijn werk. Ik heb idd een behoorlijke periode van balen en shit achter de rug maar daar heb ik alle reden voor. Ik ben niet iemand die alles maar slikt, nee what you see is what you get. Walk the way you talk. Ik heb heel wat maskers afgedaan en wil dat graag zo houden, voel me eerlijker zo en erg bevrijd van allerhande keurslijven. Wellicht is het echt zo dat anderen nog aan deze 'andere' Mike moeten wennen maar mij bevalt ze uitstekend. Net als het werken aan de site, mijn eerste korte stukje over de zeeverkenners is een feit and there's more to come.
Update: Getver het stukje staat er dubbel in en met een hinderlijke tekstuele fout. Wat is die digitale wereld toch wonderlijk, zo kost het een eeuwigheid iets te plaatsen en dan staat het er twee keer ;-)

9 opmerkingen:

V@nM@n zei

Die update doet het 'm, ik kon een glimlach niet onderdrukken.

Bolus zei

Zoals Oprah zou zeggen: 'You go girl!"
Maarre.. ik lees nog niet zo lang mee.. dusse ik ga nog even uitzoeken waarom je een label tobberijen nodig hebt :)

Redstar zei

Ik vind het een zeer goede houding van je hoor. Niets mis mee. Eerlijkheid wint uiteindelijk altijd, en maskers horen niet in het leven...

ria zei

Gooi het er maar uit hoor, maskers zijn niet goed. Dat pleasen heb ik ook een handje van, ach ja, elke gek heeft wel een gebrek ;-)

Lin's ding zei

leuk stukje en inderdaad, grinnik, om de update...staat komisch...haha.. en verder be yourself, laat de rest maar wennen aan de nieuwe Mike, laat je vooral niet van de kaart brengen!

Mike zei

@ vanman; dat doet mij deugd!
@ Bolus; ach joh, je springt er gewoon lekker onbevangen middenin. Ik voel regelmatig de onbedwingbare behoefte flink van mijn lip te blazen en dit digitaal kenbaar te maken. Thats'all.
@redstar; thanks!
@ Ria; Zo'n gedachte is anders zo gek nog niet ;-)
@ Linsding; Tja, ook dat lijkt een beetje op een valkuil, thanks!

Brillie zei

Val je ook af en toe om dan? Toch topzwaar in de hersenen...

Pasula zei

Alles eruit gooien werkt het beste; heb ik een paar jaar geleden ook een les in gehad. En ik snap je frustratie omtrent het digitale, ik heb zelfs nog welens met web-log ruzie, 2 x geplaatst enzo, dan wil ik er eentje weghalen maar dan staat er al een reactie dus dan laat je het maar staan etc. owwwwwww!

Ik roep even BOE terug. Gewoon, omdat het bevrijdend werkt. ;-)

Jessie zei

Wie weet is het boek: Stop met aardig zijn... een tip voor je?
En heerlijk om eerlijk te zijn!
Mooi mens ben je.