zondag 8 juli 2007

Pijnlijke zondag...

Twee dagen feest, dat gaat mij niet 'in de koude kleren' zitten. Nee, dat ligt niet aan mijn alcoholconsumptie want die was vrij gering, misschien had ik me zelfs wel beter gevoeld als ik wat meer spiritualien tot mij had genomen. Vrijdag was een koude dag met veel staan en gisteren ook veel gestaan, dat in combinatie met de natte kou en mijn artrose, auw en bah, ik word een oude tokkel!

Afijn, vanochtend voelde ik mij als een dweil, werd wakker en voelde zo stijf als een plank, kon bijna niet lopen, het voelde alsof bijn beide voeten flink gekneusd zijn. En mijn nek verspreidde zo'n afschuwlijke pijn dat ik twee paracetamol en toen dat niet hielp een 400 mg ibuprofen genomen heb. Het is nu 16.30 en ik ben net wakker. Nog steeds erg stijf en ik denk dat ik een griepje onder de leden heb. Daar gaan we dan maar gehoor aangeven.

Verder kan ik u melden dat de buurtBBQ een groot succes was. Ik heb weer een aantal nieuwe mensen ontmoet waarvan een vrouw een bijzondere indruk heeft achtergelaten, ach, ontmoetingen zijn nooit toevallig. Wat schijnt de zon trouwens lekker! Misschien is een uurtje in de hangmat ook wel erg helend...
Op de foto staan Rik en Marieke, wat een prachtig jong stel, zeg nou zelf!

7 opmerkingen:

Redstar zei

Artrose is niet fijn nee, en zeker niet als je het al op jonge leeftijd hebt. Een prachtig koppel, absoluut!

Roosnans zei

sterkte, ziek maar lekker uit!!! Leg je zelf maar eens lekker in de watten....hug

V@nM@n zei

Het zijn die vijftigers van vroeger niet meer...

Pasula zei

Het is zeker een mooi stel! Ik las je vorige log ook nog en het meest vreselijke wat ik gehad heb ooit was een envelop zonder inhoud, zonder afzender... ;-)

Brillie zei

Jong vast en zeker... maar prachtig? Ik zie rood haar. Mmmm.

ria zei

En... gaat het al wat beter? Pijn is nooit fijn, lekker de boel warm houden maar.

Mike zei

@ Redstar; thanks
@ Roosnans; Gaat alweer stukken beter!
@ Vanman; hoe bedoellu? Ik ben nog laaaang geen vijftiger :-)
@ Pasula; das ook knullig, misschien van een 'tante in de war' of zo?
@ brillie; dat is nu middenblond, ze heeft heel sterk krulhaar en deze met gel oid 'bedwongen'. En wat is er 'mis' met rood haar?
@ Ria, stukken beter, thanks!