dinsdag 3 juli 2007

U heeft mail...

Vandaag zat een mail met onderstaande link in mijn mailbox van een vrouw die ik afgelopen mei heb leren kennen....

Het neemt even wat tijd om de video's te bekijken maar ze zijn meer dan de moeite waard.
En ik herken deze weg en ken steeds meer mensen die deze weg bewandelen.
Ik ben diep onder de indruk en heb besloten om mee te doen om op 17 juli om 13.11
Neem de tijd om de video's te bekijken, in ieder geval de eerste 3 video's en video 7

Ik heb alle video's gezien en Shelly's verhaal boeit, intigreert en raakt mij. Ik heb eerder ervaren wat er gebeuren kan als je positieve krachten bundeld. Als je liever 'haar' site bezoekt om het verhaal te lezen dat kan ook.


De Canadese Shelley Yates maakte in november 2002 twee wonderen mee in Halifax, Nova Scotia. Samen met haar zoon kwam ze bij een auto-ongeluk in een moeras terecht. Ze overleefde het ongeluk door te luisteren naar boodschappen die lichtwezens haar gaven. Ze zegt: 'Ik was vijftien minuten "dood". De lichtwezens vertelden mij hoe ik mezelf en mijn zoontje kon redden. En ik kreeg een boodschap over hoe ik de aarde kon redden.'Shelley vertelt haar verhaal op deze You Tube video. Het is een oproep aan iedereen op aarde om op 17 juli 2007 om 11.11 GMT (dat is om 13.11 Nederlandse tijd) een uur lang samen te mediteren voor de genezing van de aarde.De website van Shelley Yates
De link van het plaatje werkkt niet, deze wel

3 opmerkingen:

V@nM@n zei

geen video's te bekennen nu... snik.

ria zei

Ik zie ook niets en heb ook eigenlijk geen zin dat allemaal te bekijken. Zulke dingen gaan me eigenlijk net iets te ver.... denk ik ;-)

Mike zei

@ Ria;Ik ben iemand die gauw warm loopt en impulsief reageert. Dit is gewoon een mooie video van een gewone vrouw die een ongelovelijk verhaal verteld waar ze zelf ook bijna niet in geloofd. Het raakt me en ik vind het heel boeiend maar ik kan me goed voorstellen dat het je te lang duurt. het is gewoon erg 'mijn ding' en ook hierin moet ik nog mmijn evenwicht vinden :-)