zaterdag 4 augustus 2007

Blijkbaar slaapt iedereen...

Ik hoor of lees helemaal niets over mijn face lift en dat terwijl er toch flink wat kijkers zijn geweest volgens de statistieken van vandaag. Of vind je het niet mooi geworden?

13 opmerkingen:

Martine zei

Jawel, wel mooi! Ik was na het zwarte gat nog niet langs geweest.
Het is vandaag blijkbaar een 'plafondhangdag'. Ook bij mij kwamen meer dan honderd kijkers en er hebben er maar vier (ja, jij was één van die vier) iets gezegd, waarvan eentje dan ook nog op een eerder log..Soms zijnde wegen van de logger ondoorgrondelijk, het zij zo..

Mike zei

@ Maartine; pff gelukkig reageer jij wel. Wat is dat toch met die lurkers...?

Jessie zei

Heee. toch gelukt!! Gaaf, deze intro is mooi en rustig zeg!
Tja, en misschien is een ieder trouwens aan het genieten van het mooie weer??
Fijne dag en tot gauw weer.

Pasula zei

Het is juist heel erg mooi geworden! Ik was er niet dit weekend, vandaar nu pas een reactie. ;-)
(ik lurk nooit, ja aan een rietje, dat dan weer wel)

Wieneke zei

Hoi Mike, ik kom je eventjes zeggen dat ik je nieuwe blogkop heel mooi vind. Beetje Francoise Hardy-achtig....uh...jah ;-)
Zit je op de foto te zomerpiekeren of wat?

Mike zei

@wieneke; haha nee hoor is mijn 'avatar' maarre who's francoise hardy?

Wieneke zei

Over deze Francoise Hardy zal ik eens snel een logje maken. Hang on!

Henk zei

Dag, Mikelodeon (spitse woordspeling!),

Ik heb je vandaag pas ontdekt via de webpagina van Wieneke. Wat heb ik al die tijd gemist...

Ik vind je 'site' niet alleen interessant maar ook bijzonder elegant. Knap werk, hoor! Ik heb zoiets helaas niet in mijn mars. Weliswaar heb ik zojuist een face-lift achter de rug, maar daar had ik ene Opoe Groen voor nodig.

O ja, mooie kopfoto! Mysterieus à la Monica Vitti of Anouk Aimée. Spreekt mij krachtig aan.

Kom eens langs in mijn vertrek met logboeken.

Henk

Mike zei

@ Henk; ben niet half zo mysterieus als dat de door jou genoemde damesnamen (à la Monica Vitti of Anouk Aimée)doen vermoeden ;-) Zijn dat ook zangeresjes uit de 60-er jaren?

Wieneke zei

@Mike: Ja, maar dan uit de zestiger jaren van de negentiende eeuw :-))) Oh jee oh jee, Mike, wat heb je nou toch gedaan? Je hebt in je onschuld Henk ontketent over 'zijn' Anouk Aimée. Nou, reken maar op vier forse logs over deze filmsterrrrr. *grijnst vrolijk naar Henk*

Henk zei

@Wieneke. Ik kan tegen een stootje. Maar je hebt Opoe Groen tegen het zere been geraakt en zij is prompt op haar freule-strepen gaan staan. Zij uitte zich tegenover mij als volgt: 'Jij bent een paar jonger dan ik. Als dat mens Wieneke jou als fossiel afschildert, hoe ziet ze mij dan? Je kunt dat mens Wieneke vertellen dat de freule 'not amused' is.'
@Mikelodeon. 1. Je hebt kennelijk vlijtig gegrasduint door Henkgrasduint. Ik was mijn logboekje over 'Pluimvee, dikkerd milieu...' glad vergeten. Mijn antwoord op jouw reactie vind je straks aldaar.
2. Monica Vitti en Anouk Aimée waren geen zangeresjes maar filmsterren. Zij waren complete tegenhangers van de cinema-vamps met grote borsten en strakke konten; zij moesten het hebben (en hadden het zeer royaal) van hun acteertalent en hun intelligentie.
Anouk Aimée speelde in talrijke films van de grote namen der 'Nouvelle vague'. Monica Vitti brak door in de uit 1959 daterende film 'L'avventura' van de op 31 juli jongstleden regisseur Michelangelo Antonioni, een der allergrootsten uit de geschiedenis van de cinematografie, en werd zijn muze.
Bij Antonioni's overlijden is wel geschreven dat zijn films gingen over verwijdering tussen mensen. Dat lijkt me echter niet pregnant genoeg. Het trefwoord was 'l'incomunicabilità', ook in het Italiaans een moeilijk woord; en onvertaalbaar. Het best kan het omschreven worden als: onvermogen om met anderen een waarachtig menselijke relatie tot stand te brengen. Het was zeer actueel in '59 en -- helaas -- vandaag de dag niet minder; eerder meer.
Op beide dames ben ik altijd even dampend als ongelukkig verliefd geweest.
3. Je fotootjes hierboven vind ik nog geheimnisvoller dan die in de kop. Ik heb getracht ze te vergroten en af te drukken, teneinde ze boven mijn bed te hangen, maar dat lukte niet. 'Toegang geweigerd' of zoiets. Heel verstandig van je! Tegenwoordig riskeer je dat een ondeugende grijsaard, gebruik makend van geavanceerde computertechnieken, zo'n plaatje pimpt en daar sta je dan, met netkousen en een konijnenstaartje als 'centerfold' in een mannenblad.

Mike zei

@ wieneke; know what you mean ;-)

Mike zei

@ henk; was gelukkig door wieneke al een beetje voorbereid op je uitgebreide reactie. Deze foto lijkt me overigens niet zo geschikt bij een konijnenstaartje, netkousen echter kunnen altijd en overal bij gedragen worden.