donderdag 15 november 2007

Weekend in zicht...


Vandaag weer als vanouds een flinke werkdag tot zeker 22.30 uur vanavond. En dat is een beste tijd gezien ik er om 07.00 uur al was. Geen tijd dus voor een lang blog met foto maar dat haal ik morgen wel weer in.

En hoe het op mijn werk was? Tja, we zijn beiden professioneel genoeg om 'gewoon' door te werken maar fijn of leuk is anders. Voelt als een gewapende vrede of zoiets.

Wat wel leuk en fijn is is dat vanavond mijn weekend begint en ik morgen een lekker etentje heb met de familie van lief vanwege zoveel jaar huwlijk, veertig jaar geloof ik.
Zaterdag en zondag wil ik naar Limmen voor een workshop proceswerk en familieopstellingen met Der Johannes, iets waar ik ook reuze veel zin in heb en natuurlijk zal tijgertje daar ook zijn :-).
Maandag zien we dan wel weer verder.

But first things first, ik hoor de plicht alweer roepen....

9 opmerkingen:

Petra zei

Kom net tot de conclusie dat ik je dus zondag zal zien,
Ik ben zondag en maandag bij Johannes
Ben net terug van het eerste blok familie en organisatieopstellingen
Ook weer te gek

tot zondag, ik kijk er naar uit

Petra

Roosnans zei

Hou je haaks daar!
Geniet maar vooral van al die dingen in het vooruitzicht waar je blij van wordt vanbinnen!
big hug

ria zei

Wat een lange dag zeg! En dan met zoveel spanning in de buurt, brrr, of is ze nu weg.
In het weekend maar fijn bijtanken ;-)

Brillie zei

Het zou mijn landwerkers wel werkeloos maken...

Pasula zei

Van 7 tot half elf 's avonds? dat is geen werkdag meer, dat is je volledige leven in dienst stellen van je werk, wow Mike. Ik hoop dat het incidenteel was...

Redstar zei

DAt is een behoorlijke werkdag idd. Maar je hebt w-end, en dat is helemaal top!!

Welke plek roept er als ik vragen mag?

Mike zei

@ Petra; wat ben je goed bezig! Ik weet nog niet zeker of ik ook de zondag deelneem, dat hangt er vanaf hoe fit ik me voel ik 'moet' tenslotte maandag weer werken...


@ Roosnans; That's what makes me tc :-)

@ Ria; Ik heb er weinig 'last' van gehad, heb goed kunnen functioneren maar heb wel heel veel zin in het weekend :-)


@ Brillie; earth is calling Brillie....

@ Haha Pasula, het ziet er erger uit dan het is. Ik kan tussendoor naar huis maar dan sta ik 2 x in de file. Ik kies ervoor om te blijven werken en ga dan lekker een vorkje prikken bij restaurant, is helemaal niet zo naar hoor ;-) en het was een leuke vergadering, deze situatie komt maximaal 1 x per maand voor en ik schrijf heus al mijn uren wel, tis alleen verrekte jammer dat ik deze uren niet 'mag' compenseren als ik dat wil ;-)

@ redcoach; Heb toch ondanks alles prima gewerkt hoor! Enne ik heb nog geen plek horen roepen wel de plicht van arbeid, ik moest me namelijk gaan voorbereiden op de vergadering :-)
Ik heb al zzo veel verschillende banen gehad dat ik niet weet in welke richting te kijken, ik kijk dus gewoon rond, alles is bespreekbaar eigenlijk, behalve het voorstel van maxim, maar dat durf ik hier niet neer te pennen
;-) hahahaha

Redstar zei

Oke, ik maakte een kleine schrijvvaud.. Ik wilde vragen welke plicht :-) hihi

Mike zei

@ Red; Noem dat maar een kleintje, kijk das nou het begin van een miscommunicatie ;-)
maarre, ik heb je vraag wel goed geinterpreteerd en snap heel goed dat jij dat niet vaak zult horen in dat fraaie Zeeland, teveel wind en zee enzo en natuurlijk 'eigen baas' :-)