woensdag 5 december 2007

Het heerlijke avondje is gekomen...


Eerlijk gezegd is het me allemaal een beetje ontgaan. Normaal vang ik deze dag welvoorbereid aan. Cadeautjes al ingepakt, snedige gedichtjes kant en klaar om uitgeprint te worden. Voordat ik ziek werd heb ik welgeteld twee presentjes aangeschaft en één daarvan is en blijft onvindbaar. De wanhoop nabij heb ik de Maxim deelgenoot gemaakt en de schat fluistert mij toe dat hij genoeg heeft voor iedereen. Gerustgesteld laat ik de opgekomen paniek weer varen en maakt plaats voor schuldgevoel want juist het cadeau voor Maxim kan ik nergens terugvinden...
Update: Met dank aan Aargh fluks enkele originele Wilhelmina pepermuntjes ingepakt en van puntig gedicht voorzien waarbij die stomme Sinterklaas niets bespaard blijft...

13 opmerkingen:

Redstar zei

Oei, zou hij er geen voorzichzelf gekocht hebben? :-) Maar je kan nog naar de winkel toch? Veel plezier iig..

aargh zei

Sneu! Maar je kunt altijd nog iets inpakken uit de keukenkast. Gedicht erbij van wanhopige Sint met handen in het haar en kees is klaar. Het gaat met Sinterklaas toch om de lol? Veel plezier!

Bolus zei

Ik ben ook ieder jaar mijn eigen kadootje kwijt.. ik kan me ook meestal niet meer herinneren dat ik iets gekocht heb :-?

Mike zei

@ redstar, helaas te laat, we worden al bijna verwacht :-(

@ aargh; thanks, you're a life saver :-)

@ bolus; Kijk maar uit, jij bent nog lang niet jarig! ;-)

ria zei

Ojee, misschien heeft hij ze al aan, of waren het geen sokken ;-)

Youke zei

Dat is best onhandig, maar gelukkig is het wel goed gekomen.

Pasula zei

Het is ook weleens lekker om verwend te worden toch ;-)

yk zei

Ach een kusje van de -- pas hersteld van de grieppiet of de --alles kwijtraakpiet-- kan hij misschien ook wel waarderen.

Me! zei

Lijkt wel pasen, in plaats van de eieren heb jij de kadootjes verstopt...

Roosnans zei

Nou, dat wordt dan een avondje van ontvangen.... ook niet eenvoudig: ontvangen....
Je verzint vast wel wat om het weer 'goed' te maken....
hug

Mike zei

@ Allen; werkelijk op het allerlaatste moment laat ik mijn oog even dwalen in de zeer gevulde boekenkast en wat schertst mijn verbazing, de lieverd heeft mijn presentje (een boek) al gevonden en het zich 'gewoon' al toegeeigend... Gauw nog weer een andere twist aan het gedicht gegeven, merkwaardig hoe effectief de hersenenen kunnen werken als het echt nodig is ;-)
Pfff, het was een geweldige Sinterklaasavond en ik ben erg goed bedeeld door de Sinterklazen. Als tegenprestatie komt de hele familie eten op 1e kerstdag. Alles komt dus weer helemaal goed :-)

Nick zei

Kijk alles is weer goedgekomen en dat is wat telt!!!

Anoniem zei

Gelukkig maar:-D

Martine