zondag 24 februari 2008

Even wat anders...

Vanochtend was ik al vroeg aan de wandel met vriendin Jessie. We hebben een heerlijk polderloopje gedaan van 45 minuten. Na een bak thee genuttigd te hebben stapte ik weer in de auto toen ik bedacht dat ik vlakbij een andere vriendin was. Daar dus even aan de bel getrokken en ook met haar een wandeling gemaakt en wat voor een.
Ook door de polder langs landgoed Wickenburg en terug via het AmsterdamRijnkanaal. We zijn helemaal doorgelopen naar mijn huis en bedachten toen dat mijn auto nog elders geparkeerd stond. Na een trippel van bijna 3 uur kon ik de ene voet eigenlijk niet meer voor de andere krijgen en besloot ik Maxim heeeel lief aan te kijken om ons met de grote groene lobbes even naar mijn auto te brengen. Met een beetje tegenzin -want er was autosport op de buis- heeft hij zich los kunnen rukken en hebben we gedrieën nog een leuk ritje gehad. Het voelde geweldig weer even met het gevaarte mee te rijden.
En zo kwam er ook aan deze zonnige zondag een eind. Mijn gezicht gloeit helemaal en lijkt wel een beetje verbrand. Ik heb in elk geval een heerlijke dag gehad en voel me helemaal uitgewaaid.
Zulke dagen mogen er meer komen, heerlijk!

12 opmerkingen:

Me! zei

Even lekker losgelopen dus. Ennuh, dat bakbeest nog steeds in omloop?

ria zei

't was echt genieten vanmiddag! En zulke dagen komen er vast nog heeeel veeel komend jaar ;-)

natje zei

Wat is het heerlijk weer bij jullie! Lekker temperatuurtje. Heerlijk zonnetje! Super. Je hebt flink getippeld vandaag! Petje af. Fijna avond nog! natje xxx

Mike zei

@ Me: tja, de verkoop ligt nog steeds een beetje gevoelig maar maxim beseft steeds meer dat het een dure jongensdroom is om de lobbes te handhaven

@ Ria; het was geweldig, ik zou me bijna schuldig voelen om zo te genieten, maar das onzin. Ik leef en daar kies ik voor :-)

@ Natje; tja, het is in deze wereld nooit gelijkelijk verdeeld. Jij in een prachtige weidse omgeving en wij heerlijk in een mild en zacht lentezonnetje :-) Gelukkig komen we al bloggend nader tot elkaar ;-)

Roosnans zei

klinkt als een echte zondagzondag...geniet nog na met warme wangskus...
grtzzz

Lin's ding zei

zo dat klinkt als een mooie dag vol warmte en een gezond vermoeid lijf... goed voor jezelf gezorgd, mooi zo... geluk is op zo'n manier toch echt gratis en wat is er nou mooier dan dat?

Bolus zei

Da's iiig goed nieuws: de lobbes is nog niet verkocht en rijdt nog!!

Youke zei

Oh wat heerlijk om zo met vriendinnen te wandelen en te kletsen!

Redstar zei

Dat is een herlijk zondagje geweest voor je zeg. En die komen er nog heul veul dit jaar, en het jaar er op, en daarop ..en.. ;-D

aargh zei

Ha jij bent er dus ook lekker uit geweest gisteren! Jij was er harder aan toe dan ik denk ik maar het doet een mens altijd goed.

Linneke zei

Goed dat je toch ook nog wat tijd voor jezelf voorziet. Je hebt dat echt wel nodig: de batterijen even volop opladen in fijn gezelschap. Enne, proficiat met je nieuwe job!

Mike zei

@ Roosnans; thanks enne ik heb nog naar je gezwaaid hoor :-)

@ Lin; Yep, heerlijk begin van de week en die vaart en beweging houden we erin :-)

@ Bolus; nee ik moet nog een advertentie plaatsen, belangstelling?

@ Youke; yep heerlijk en voor herhalingen vatbaar :-)

@ Redstar; kijk dat zijn nog eens mooie vooruitzichten :-)

@ Aargh; bewegen is gewoon goed voor lijf en geest :-)

@ Linneke; thanks :-)