zondag 27 april 2008

Limmen....


Jeminikkel wat gaat de tijd toch snel, ik zou bijna vergeten dat ik een driedaagse Deep Change heb, te beginnen met vandaag. Vanochtend dus al vroeg uit de veren om rond 8.30 in Limmen te zijn en me te installeren, normaal vertrek ik de avond ervoor al maar daar kwam ik deze keer niet aan toe, veel te druk met andere leuke dingen :-)
Mijn lijf protesteerde flink de afgelopen nacht en ik ben flink ziek geweest maar gelukkig blijft het bij een korte nacht en een wrakkig gevoel vandaag want ik voel mijn health alweer terugkeren. Hoe kan het ook anders als je met twee van die kanjers in zo'n mooie training mag assisteren :-)
Op de foto zie je Fleur, een lieverd die ik in Frankrijk heb ontmoet en die samen met haar vrouwtje op een hele mooie plek in Zuid beveland woont. Bijna waren we daar trouwens helemaal niet gekomen en dat terwijl ik wel de TomTom had ingeschakeld. Op een zeer beslissend moment viel de Tomtom (was blijkbaar erg warm acher het glas ;-) en was daardoor een beetje vanslag waardoor we de afslag Numansdorp mistten. De kenner van die regio zal weten dat het dan een hele tijd duurt voordat je dan weer ergens mag keren maar we hebben genoten van het uitzicht over het Haringvliet, beide keren...

Ach eind goed al goed zullen we maar zeggen, we hebben een heerlijke middag (of wat daar nog van over was ;-) aan de waterkant mogen doorbrengen en we hebben een kleurtje :-)

9 opmerkingen:

Redstar zei

Zuid beveland, en met name de zak van Zuid beveland is zo ontzettend mooi.. Ik woon er echt enorm graag :-)
Goed dat je ziek zijn niet heeft doorgezet, en dat je van de eerste dag hevt kunnen genieten

geertje zei

Ik vraag je wel even per mail wat Deep Change is...:-) De verandering begon al bij je gezondheid, lees ik ;-)

Lin's ding zei

Ha, nog meer Zeeuwen mevrouw Martha, je kunt net zo goed in ons mooie Zeeuwse landje komen wonen.
Mooi is het hier overal...
geniet van je Deep Change...

ria zei

Het Haringvliet is prachtig, van beide kanten gezien :-)
Numansdorp is een raar dorp vind ik, mijn zus woont er.

Natje zei

Nee daar ben ik nog nooit geweest. Maar ik dacht eerst dat die hond dood was, was mijn eerste indruk, zo met die bloemen erbij. Gelukkig was dat dus niet zo. Fijn dat je zo genoten hebt! Natje xxx

Me! zei

Beter brak dan echt ziek toch... Veel plezier daar.

NickN zei

Ik woon er paar honderd meter vandaan van Haringvliet dan ;-)

hanscke zei

Deep-Change

Dit zijn zeer intensieve en diepgaande coachingstrajecten die grote impact hebben op het gedrag van de client. Zij die een fundamentele wijziging willen doorvoeren in hun gedrag en dit willen laten ondersteunen door hun missie of unieke identiteit zullen in dit traject zelf hun resultaat realiseren. Ik reik je instrumenten en methoden aan die leiden tot realisatie van de gewenste en duurzame verandering. Verlies, sterfgevallen, afscheid of trauma kunnen een aanleiding vormen om dit veranderingstraject te doorlopen.
Ik heb maar even opgezocht wat deep change is. Ik dacht eerst dat het een hondentraining was, maar het is iets heel anders dus.

Vrouwke zei

Nou moet ik lachen... ik dacht ook te maken te hebben met een hondentraining, maar dankzij Hanscke weet ik nu beter.

Mike, je was bij me op mijn weblog, en graag wil ik je zeggen dat je altijd van harte welkom bent!

Ik zal hier ook eens wat vaker rondneuzen.

Groeten,
Vrouwke