zaterdag 19 juli 2008

Brak...


Zo voelde ik me vandaag. Geheel eigen schuld overigens. Het was zo'n gezellige avond, Maxim vrij het hele weekend, iets wat niet vaak voorkomt. Ik vrij zonder afspraken, gezellig bijpraten dus met een glaasje wijn, nog een glaasje en vervolgens nog een klein scheutje. Duidelijk teveel, ik kan er niet meer tegen. De hele nacht onrustig geslapen, vroeg het bed uit met een mega bonkend hoofd en het ontbijtje er net zo hard uitgooiend als dat het erin ging.
Vandaag weet ik het zeker, dit doe ik niet meer, zo'n avondje is ook heel gezellig met geen of slechts één glas wijn.
Ik geloof overigens dat ik niet veel gemist heb qua weer vandaag. Ik heb hele roffels en regensalvo's op het raam en dak gehoord. Geen weer om buiten te zijn in elk geval. Momenteel ziet het er wat beter uit, net als ikzelf overigens ;-)
Misschien zo maar even een frisse neus halen en morgen gewoon gezond weer op ;-)
Prettige bijkomstigheid is wel dat er beduidend minder trek is in eten. Zo zie je maar weer elk nadeel hep z'n voordeel want er was weer een kilo af vanmorgen :-)

14 opmerkingen:

Me! zei

Dat klopt, maar of je op zo'n manier wil afvallen...

ria zei

Ach ja, nu weet je het weer, hou het maar bij die andere katers ;-)

Mikelodeon zei

@me!; nou ik kan wel een maaltijdje overslaan hoor ;-)

@ria; haha, dat vind ik idd veel leuker :-) ze waren gisteren trouwens niet bij me weg te slaan. Vinden ze gezellig denk ik, zo'n kater ;-)

Pasula zei

Nou dat klopt, ik heb ook een weekend met wat drank erbij gehad en m'n spijkerbroek zat ineens wat ruimer. Dat calorien tellen is ook onzin, wat mij betreft tellen die uit de alcohol niet mee. ;-)
Gaat het weer een beetje nu met jou (ik ben vandaag een béétje brak)

Mikelodeon zei

@ pasula; Haha, vanochtend voelde ik me weer als vanouds hoor en heb alweer een heerlijke wandeling achter de rug. Sterkte dan deze zondag, hier breekt de zon eindelijk door :-)

Vrouwke zei

Gelukkig overkomt een kater me niet meer sinds ik de alcohol heb afgezworen.

Ben je inmiddels weer boven Jan?

Wieneke zei

Je bent je dus al goed aan het voorbereiden op je rol :-))

Linneke zei

Ik heb anders zo nog twee flesjes koud liggen in de koelkast - best lekker spul!

Zelf ben ik al compleet tipsy na een half glaasje alcohol na bijna een jaar totaal alcoholvrij bestaan. Als ik gestopt ben met de borstvoeding, ben ik alleszins zinnens er ook nog eens in te vliegen. Er mogen hier namelijk ook nog wat kilootjes af ... :-)

Mikelodeon zei

@vrouwkw: yep, weer helemaal 'up and go '

@ Wieneke; haha, my lips are sealed, maar je zit er niet ver naast ;-) je moet je tenslotte inleven in je rol...

Mikelodeon zei

@ Linneke; Kijk af en toe een glaasje is geen probleem maar zo'n gezellig avondje doortetteren, dàr doe ik dus niet meer ;-)

Roosnans zei

Vervelend dat je er zo beroerd van wordt... Vrijdag vielen twee glaasjes witte wijn me goed. Gisteren vielen twee glaasjes rode wijn me helemaal verkeerd...weet niet wat dat is met dat spul. Eigenlijk bevalt 1 glas per gelegenheid me beter. Weer wat geleerd. Fijne zondag in ieder geval!!! grtzz

Redstar zei

tjonge jonge, nu begrijp ik je reactie bij mij :-) je had een flinke kater :-D

NickN zei

je zou het gewoon elke dag moeten doen een glaasje wijn dan valt een glaasje te veel minder hard aan ;-)

cOOs zei

oh, wat komt dat bekend voor...