maandag 21 juli 2008

Een doos kleurpotloden...

Ofwel A box of crayons, dat is de naam van de zeer interessante site die ik gisteren, met dank aan vriendin M, over de mail toegestuurd kreeg. Ik heb genoten van beide animaties en ik hoop dat ze ook jou kunnen inspireren.
Neem de tijd om het hele filmpje/animatie te bekijken. Ik ben er erg blij mee en als je tijd hebt kun je ook nog de andere over de acht principes van fun bekijken.
Enjoy!

5 opmerkingen:

Me! zei

Ik was niet echt onder de indruk...

Wieneke zei

Veel van dit soort lekker bekkende statements spreken zeker aan. Wayne Dwyer heeft een aantal zeer goed verkochte boeken over het onderwerp 'krijg meer zelfvertrouwen, haal meer uit je leven en laat je niet meer als voetveeg gebruiken' geschreven. Het zet hopelijk wat lui aan het denken, maar als je zover al bent...dan kom je er ook zonder dit soort coaches wel. Als je - zoals ik - een paar maal bij Amerikaanse bedrijven hebt gewerkt - dan moet je van dit soort praat hoog nodig een teiltje. Sorry, ik vind het geweldig als jij en anderen er iets aan hebben, maar ik heb het allemaal iets te vaak gehoord. Start being extremely selfish, get out of yur square... jajaja.

cOOs zei

Die laatste link is veruit de beste en er staan best wel wat gouden regels tussen...

Mikelodeon zei

@ Me! en Wieneke: ik houd nu eenmaal van dit soort dingen die je aan het denken zetten, je effies opschudden, je net weer even iets anders laten zien. Tis geen 'bijbel' maar fun om eens zo naar jezelf te kijken. Niets meer niets minder :-)

Redstar zei

De eerste site ziet er iig erg fris uit.. En de content is ook niet zo slecht eigenlijk..

En de tweede site. Ik moest gelijk gelijk geven.. ZOut hebben we nodig, maar fun ook.. Zonder konden we net zo goed dood zijn..

Dank voor het delen!