donderdag 28 augustus 2008

Mooooooooi....

Vanochtend werd ik aangenaam verrast door een mailtje met onderstaande video. Misschien heb je 'm al gezien of heb je er over gehoord, zoals Maxim. Ik vind 'm geweldig, alleen die muziek zou verboden moeten worden. Maar muziek is heel persoonlijk ;-)
Enjoy, al dan niet met achtergrond muziek ...

7 opmerkingen:

Me! zei

Ik had hem al gezien, en vind het gewoon geweldig....

aargh zei

Fantastisch! Wat een wonderlijke beesten zijn dat toch!
Niet alleen olifanten hebben een goed geheugen blijkbaar.

natje zei

Ja inderdaad geweldig! Adembenemend vond ik.. maar volgens mij wel al een oud filmpje.. misschien zijn het wel Siegfried en Roy.... die duitsers die in Las Vegas gewerkt hebben...
Natje xxx

Redstar zei

Ja, ik heb hem zelfs in mijn favorieten staan volgens mij.. Het is echt een geweldig iets.. Mooi om te zien. De eerste keer dat ik het zag, zat ik met tranen achter mijn ogen hahahaha

Martine zei

Ik heb jaren geleden de hele documentaire gezien, fascinerend...
De oudere man in de video was degene die een "leeuwen-terug-plaats-centrum" runde in Afrika. Als ik het me goed herinner is hij een paar jaar na deze opnamen overleden aan de verwondingen die hij opgelopen had bij een aanval door een oude verstoten leeuw. Met recht in het harnas gestorven..

Veerle zei

Wauw, wat fantastisch! Sowieso al een leeuw opvoeden, da's niet niks, maar dat dat beest hen gewoon herkend: wauw!

Filosofietje zei

Ik ben wat emotioneel aangelegd, vandaag, geloof ik. Ik heb het niet droog gehouden tijdens het kijken van dit filmpje..
Prachtig! Zoiets maakt mijn dag!