zaterdag 23 augustus 2008

Water...

Vandaag kreeg ik in de post een DVD toegestuurd die al een tijdje op mijn verlanglijstje staat. Ik heb 'm een jaar geleden gezien en er wordt zoveel informatie in verstrekt dat ik 'm wel een aantal keren wil zien. Over welke DVD ik het heb? What the bleeb, down the rabbithole.
Er zit zoveel informatie in maar dit stukje waarin een onderzoek van een Japanse wetenschapper dr. Emoto aangehaald wordt, maakte een grote indruk op mij.
"Stel je eens voor als positieve 'gedachten' dit alleen al bij water kunnen bewerkstelligen, wat positieve gedachten voor onszelf zouden kunnen betekenen"...
Excuses voor de afleidende turkse ondertiteling, het is de enige versie die ik kon vinden op YouTube ;-)


8 opmerkingen:

Me! zei

Water leeft...

Roosnans zei

Heb de film (een jaar geleden) ook gezien, zit barstensvol prachtige verhalen. Voor meer verdieping kun je nog 'het veld'lezen, maar is behoorlijk pittig en ik weet dat je wat minder een lezert bent. Was ook onder de indruk van de film.
Geniet er nog van!
hug

Terrebel zei

Heb'm vorig jaar samen met m'n zoon gezien. In korte stukjes want het is nogal veel om in één keer te bevatten. Geniale gedachtenkronkels!

Redstar zei

Ik keek eerst naar het filmpje, want vaak s dan de geschreven tekst beter te begrijpen. Ik moest even opnieuw kijken voor de ondertiteling. Het was me niet eens opgevallen :-D best vreemd ..

Het lijkt me een zeer interessante film. Je zit op een prettig level vind ik!

Mikelodeon zei

@ me!; en we bestaan uit 90% water

@ Roosnans; Er schijnen meerdere DVD's van 'what the bleep' te zijn uitgebracht, daar ga ik eerst nog ff in grasduinen ;-)

@ Terrebel; ja het bevat heel veel informatie en het is net of ik nu al veel meer 'snap' dan een jaar geleden ;-)

@ Redstar; Het is hele mooie materie en waar ik heel blij mee ben is dat dit iets is wat Maxim en ik gemeen hebben. Er is een wereld voor ons aan het opengaan

Redstar zei

@ Mikelodeon, Dat is helemaal mooi! Geweldig om te lezen ;-)

Rainbow Light zei

mmmm.goeie tip.. ik ken 'm maar fijn om weer 'ns te lezen, zeker nu... Geniet ze van het einde van de film!

Filosofietje zei

Over Dr Emoto en zijn onderzoek heb ik een tijd geleden gelezen in de Happinez. Echt zo wonderlijk mooi! Er is nog zoveel dat we niet weten en/of begrijpen..