zondag 28 september 2008

Weer thuis...

Gisteren zijn we al vroeg richting oosterburen vertrokken. Het weer was goddelijk en we hebben wat kleinere Duitse grensplaatsjes bezocht. Opvallend om te merken hoe vriendelijk je geholpen wordt en hoe bereidwillig men is om je te helpen zonder overdreven verkooptruukjes in praktijk te brengen. Dit resulteerde in een mooie trui voor Maxim. Ik heb wel voor mezelf gekeken maar vind het eigenlijk zonde om nu te investeren in kleren daar mijn omvang duidelijk aan het minderen is ;-) Dus dàt komt nog wel, heb ik Maxim verzekerd :-)
Wel een beetje zielig vond ik dit hondje die in een stille zijstraat braaf in zijn mandje op het baasje aan het wachten was. Zelf vond ie er geloof ik niet zoveel van, hij was het wel gewend want bleef heel stillekes zitten.

Hoogtepunt van het weekend was het bruiloftfeest van mijn nichtje wat werkelijk heel gezellig was en druk. Ik word waarschijnlijk een ouwe tokkel want tegen 23.00 uur had ik het wel gehad met die harde muziek waarna we ons stilletjes hebben teruggetrokken op onze hotelkamer. vanochtend hebben we zeker met 15 fuifnummers en het bruidspaar gezellig ontbeten met allerhande heerlijke broden en broodjes en een glaasje champagne. Daar mag je me voor wakkermaken hoor :-)

Herbalife stond heel duidelijk dit weekend niet op het menu met al die bolussen en andere lekkernijen maar morgen gaan we weer fietsen en balansen dus ...

11 opmerkingen:

Redstar zei

En ik dacht dat je echt twee dagen weg zou zijn zeg :-D Ja, het valt mij in Duitsland, mar ook in denemarken en Zweden op dat ze je er graag helpen zonder je iets op te dringen..

Die hond heeft het volgens mij best naar de zin.. :-)

Mikelodeon zei

@ Redstar; hihi, dat had ik ook gedacht, maar er is F1 en die is heilig voor maxim dus zijn we weer thuis, ook wel lekker hoor ;-)

Me! zei

Dat wordt een balansweek in plaats van een balansdag...

Mikelodeon zei

@ me!; haha, nou dat valt wel mee hoor ;-) ik ben niets aangekomen

ria zei

Moet kunnen hoor, zo af en toe eens een dag of wat zonder herba, je kunt dat toch ook niet je hele leven blijven eten ;-)
Dat hondje zit er erg relaxed bij zo te zien :-)

aargh zei

Dat hondje zat zich af te vragen waarom die mevrouw geen trui had gekocht terwijl er daar toch zulke fraaie exemplaren te koop zijn in haar maat. Weet hij veel van herbalife ;-)

evt. zei

Ah, je had natuurlijk ook een trui op de krimp kunnen kopen. Of durf je dat nog niet aan.

hanscke zei

Gezellige stukjes. Bij bolus krijg ik altijd nog een beetje de lachkriebels. Mijn allereerste vriendinnetje, ik was 3 had het over een bolus bakken als ze naar de wc moest. De eerste keer had ik geen idee wat ze bedoelde.

Mikelodeon zei

@ ria; hij bleef zo mooi zitten, ik moest er gewoon een fotootje van maken ;-)

@ Aargh; hihi, wat een levendige fantasie

@ Evt; het was zo warm, ik had gewoon geen enkele behoefte aan een trui ;-)

@ hanscke; hahaha, eigenlijk, nou je dat zegt, daar hebben ze wel wat van weg ;-)

Roosnans zei

ach, het komt wel weer goed met die kilotjes, even genieten mag ook wel even hoor...tenslotte kan je al in die feestelijke ex-broek van mij...grin!
hug

Filosofietje.web-log.nl zei

Klinkt als een geslaagd weekend :o)