donderdag 23 oktober 2008

Enigjes...


Een van mijn collega's heeft de marathon van Zeeland gelopen, hardgelopen dus. En een andere collega bedacht vanmiddag dat hij daar nog niet voor beloond was. Het blijft een geweldige prestatie tenslotte.
De marathonloper heeft eigenlijk altijd zoete trek. Hij kan het lijen want er zit geen grammetje vet an. Bijna elke dag vult hij de afdelingstrommel met koek en op woensdag heeft hij zijn vaste gang naar de markt alwaar hij vele zakken chocoamandelen bestoven met kaneel inslaat. Ik ken mijn grens en sla zijn aanbiedingen, jawel hij is reuze gul, af. Ik ken mezelf, na het nuttigen van één of twee nootjes, wil ik meer, véél meer en ik kan dat dus niet lijen...

Maar goed, ik dwaal af, mijn collega komt terug met een prachtig cadeau, de ultieme wraak. Namelijk een uitvoering van Trivial Pursuit en dan van chocola. Volgens de gebruiksaanwijzing moet je eerst de drie vragen op het chocoladewikkel goed hebben beantwoord voordat je je mag vergrijpen aan de inhoud. Indien fout dat moet je het chocolaatje terugleggen. Ik heb een blik op de vragen geworpen en die zijn niet mis. Ha dat zal de veelvraat leren :-)

Ik ga er ook gauw een exemplaar aanschaffen, ik zie al voor me hoe we de avond na het diner gezellig aan de koffie met chocospel gaan doorbrengen...

13 opmerkingen:

Martine zei

Dát vind ik nog eens een goed kado! Waar koop je die?

Martine zei

Dát vind ik nog eens een goed kado! Waar koop je die?

Martine zei

Dit is wel errug enthousiast... sorry!

Redstar zei

Dat is een heel leuk kado eigenlijk.. Die gaan we onthouden :-)

Mikelodeon zei

@ martine; bij de V&D
@ martine; bij de V&D ;-)

aargh zei

Volgens mij ontbreekt hier de belangrijkste spelregel: voor elk fout antwoord drie keer de trap op- en afrennen.

Wieneke zei

Oh jee, ik ben ontzettend goed (kuchkuch) in dit spel. Ik moet deze chocovariant dus absoluut niet hebben/spelen. Maar het is wel een heel leuk cadeautje.

Terrebel zei

Zo had ik ooit het boekje "fitness met Winnie de Poeh": "Rek en strek drie maal voordat je de koekjespot van de bovenste plank van de kast pakt; als beloning mag je een koekje."

Lin's ding zei

dat is smullen...tenminste als je de antwoorden weet...haha

Me! zei

Het spel is wel eindig, bij de tweede doos weet je de antwoorden...

Pasula zei

Ja een heel erg leuk kado, ik weet nu wat & waar ik het moet halen voor de verjaardag van m'n schone zus. ;-)
Thanks for the tip Mike!!!

Roosnans zei

Helemaal goed! Voor de fans van choco en spellen, vorig jaar zag ik bij de Makro in de periode voor de sint nog meer spelletjes in chocovariant....

Maar triviant met choco...zal ik mijn zus eens uitdagen!!!

hug

Hanscke zei

Ik heb even bijgelezen. met schoonvader gaat het aardig, de tekst vd dag vind heel mooi en het triviantspel ga ik iemand voor Sint cadeau geven.