zondag 2 november 2008

After diner updeetje...

De eters hebben hun buik goed rond gegeten. Er zijn alleen wat aardappeltjes en een likje haché overgebleven, een ienieminiportie voor morgen dus. De borden werden nog nèt niet afgelikt maar dat scheelde weinig ;-) Het was een gezellig etentje en we hebben weer even wat bij kunnen praten.
Het is een komen en gaan vandaag in huize Mikelodeon, het volgende bezoek in de vorm van een andere zwager heeft zich inmiddels aangediend. De kurk gaat op de wijn en er wordt wat bier uit de koelkast geplukt. Ik ben benieuwd wanneer de borrelnoten aangesproken zullen worden ;-) Er is weer iets van autosport, een Grandprix als ik het goed heb, op de tv en ik trek me terug in onze keuken met mijn laptop en blik voldaan terug op een gezellig weekend.

6 opmerkingen:

hanscke zei

Met zijn tweeën kun je ook lekker smikkelen hoor. Wij hadden voor het eerst kip in braadzak, verrukkelijk. Maar mensen op bezoek krijgen is vaak ook heel gezellig.

Redstar zei

HEt is dus een behoorlijk gezellige boel daar bij jullie :-D.. En borrelnoten? Jammie.. daar ben ik gek op :-D

Terrebel zei

Gewoon gezellig...heerlijk!

marjolijn zei

Heerlijk toch....!!

Roosnans zei

smikkelen en daarna uitbuiken met een grandprixtje, de ultime droom voor iedere man! Toch?
grinnik
grtz

Pasula zei

Geweldig zeg! Keukenprinses Mike leeft zich ten volste uit. Ik heb genoten van je smakelijke eetfoto's, maar vooral de hachee spreekt me erg aan (en de rode kool natuurlijk, dat is sowieso m'n lievelingsgroente).
Ik zeg: doorgaan zo, goed bezig!