zaterdag 29 november 2008

Een goed jaar voor moord....


De afgelopen week was de ontknoping van het moordspel waar ik de afgelopen maanden in mee heb gespeeld. Ik speelde een FBI agent met de naam Bud Wizer, een onbehoorlijk morsige, kettingrokende bierdrinker (en dat tussen al die azijnpissers ;-) Helaas was ik nogal een prutser van een FBI agent en heb ik de moordenaar niet ontmaskerd. Ik was ervan overtuigd dat Tiny Bubbels de moordenares was maar een oude knecht Papa Vito, die gedurende het hele spel de meest vreselijke aria's uit opera's zong, bleek uiteindelijk de moordenaar te zijn. Maar goed, dat mocht de pret verder niet drukken, het was geweldig om hieraan en hierin mee te spelen. Ik heb mijn rol goed gespeeld en ben slechts door één persoon ontmaskerd want we wisten niet wie welke rol zou spelen.
Alle credits gaan overigens naar Hermien alias Brigitte Bordeaux die heel veel tijd en energie hierin gestoken heeft om alles in goede banen te leiden, chapeau Hermien!
Nieuwgierig geworden? Je kunt hier kijken waar en hoe we het gespeeld hebben...

16 opmerkingen:

Me! zei

Mooie agent ben jij zeg...

sillyme zei

Zo!! dat is een knappe gozer!!
Jammer dat je niet gewonnen hebt maar ja.... who cares als je maar lol hebt!!

Redstar zei

Ja dat is waar.. Daar had ik me voor opgegeven volgens mij, maar nooit meer wat van vernomen :-D Affijn, maakt niet uit :-D

Otto von Schnapps zei

Ach so! Azijnpissers nah? Heer Bud, Das ist de Kift! En sonnst nichts, auf wiedersehen, ik ga mijn geliebte valschemunterin ophalen und rijk, rijk rijker worden, ah, wie schön ist das leben!

Mikelodeon zei

@ Martine; haha, ja jij hebt het spel ook meesterlijk gespeeld en had achter jou nooit Der otto vermoed :-)
Wellicht kunnen we in de herkansing in 2009

marjolijn zei

knappe gozer, volgende keer wel winnen he!!

Hermieneke zei

Je had het misschien niet helemaal goed opgelost, maar je was een aangename speler!

@Redstar: volgens mij heb ik je nog extra informatie gemaild en lag de bal bij jou om je definitief aan te melden....(maakt inderdaad niet uit)

NickN zei

Als je maar naar je zin heb dat is belangrijk, volgende keer beter!

Hedy Shablee zei

Mènomèn, mister Wizer, wat ben ik blij dat je me tóch niet hebt aangegeven voor die valsemunterij. Ik heb inmiddels gepraat met de organisatie. Het werd mijn partners nu toch een beetje te lastig na alles wat bekend geworden is. Mijn wijngaard heb ik daarom aan Dario en Tiny gegeven. Als goedmakertje omdat ik Tiny heb verdacht van de moord. Ik heb ze wel de opdracht gegeven er iets geweldigs van te maken. Mister Wizer, u hebt echt een heel goed hart, man! Uh, by the way, ik heb daarnet een beetje wiet in uw shagzakkie gedaan. Gewoon om eens lekker te ontspannen na al die toestanden :-) En drie sixpacks van uw geliefde merk kunt u vinden in de koelkast. Zo, de koffers staan gepakt, Otto en ik gaan een weekje naar New York, we logeren in Wall Street. Ciao!!! *geeft kushand aan Bud Wizer, wuift nog eens hartelijk en gaat met wapperende rok de deur uit*

Pasula zei

Heerlijk crea, ik hou ervan!
(Zo en nu even je vorige stukjes lezen, de afgelopen dagen waren bij mij te hectisch om zelfs maar een pc aan te raken).

Mikelodeon zei

Haha Wieneke, ik had jou niet achter die in hoger sferen verkerende dame van een Shablee gezocht. Maar goed ik was dan ook een FBI prutser ;-)

Terrebel zei

Wij speelden dat vroeger aan tafel. Vooral de verhalen van Lovecraft waren populair.

Min zei

Ik ga zeker even kijken ;-)

fialas zei

Philip Marlowe jr.

Bolus zei

kruising tussen Philip Marlow, Dean Martin (jonge jaren) en Mike Hammer ;-)

plato zei

Volgende keer beter Martha. die vent lijkt trouwens op Columbo. Of is het hem echt?