dinsdag 18 november 2008

He you, me flirt...

schilderij Kim Engelen

Flirtles voor noordelijke ambtenaren
Jonge ambtenaren uit Groningen, Friesland en Drenthe krijgen les in flirten. Tijdens een les die donderdag gegeven wordt in het provinciehuis in Groningen, krijgen ambtenaren van een flirtcoach de ins- en outs te horen van het flirten.
Doel van de cursus is te komen tot een betere relatie met zakelijke contacten, ambtenaren en burgers die ze aan de balie te woord moeten staan, zo maakte een woordvoerder van de organisatie bekend.

Het gaat om een cursus van een uur van de 'Universal Flirting Academy' uit Dordrecht aan jonge ambtenaren aangesloten bij de vereniging Jonge Ambtenaren Noord Nederland (JANN). De ambtenaren hopen dankzij de lessen een betere uitstraling te krijgen, zodat ze ideeën en informatie beter kunnen overdragen. Voor de cursus hebben zich veertig noordelijke ambtenaren aangemeld.

Volgens een woordvoerder van de Flirting Academy is het doel van de cursus de ambtenaren te leren hoe ze hun non-verbale communicatie kunnen verbeteren. ,,Flirten moet je niet opvatten in de betekenis van verleiden. Maar wel als het streven om door positieve aandacht verbinding te krijgen, om andere mensen te laten bloeien", zegt Angelique van 't Riet van de Academy.
Ik weet dat servicenormen en compensatieregelingen 'hot' zijn momenteel in ambtenarenland. Maar om ambtenaren nu te leren flirten om een beter klantcontact te krijgen...
WHOEHAHAHA
Flirtende groet ;-)

13 opmerkingen:

Lin's ding zei

Geweldig...misschien dat je daar jouw ingekakte,duffe collega's (had je het daar niet over..hihi) mee wakker kunt schudden... ik hoor wel van de resultaten zeker...wie weet word het nog wat.

Natje zei

flirten.. met je klanten.. raar maar waar. Ben heel benieuwd.. natje xxx

Wieneke zei

Ik zie nu onmiddellijk een paar ambtenaren uit ons gemeentehuis voor me. Oh jee, dat wordt geweldig! Van die stompzinnige boerenknollen, die dan ineens redelijk met nette belastingbetalers kunnen gaan communiceren. *gaat even liggen omdat de gedachte hieraan alleen al teveel voor haar is*

Me! zei

Volgens mij moet ik gaan verhuizen...

hanscke zei

Daarom klikt het altijd zo goed met mijn leerlingen, ik flirt maar raak

marjolijn zei

Wat zal het daar druk gaan worden en ben ook benieuwd naar de volgende cursus......anti-stress?

Martine zei

Toch zit er wel wat in, mijn schoonmoeder zei tenminste altijd dat men met stroop meer vliegen ving dan met azijn. Alleen...wie wil er nou vliegen vangen?

Terrebel zei

Probeer als manlijke groepsleider maar eens te flirten met je vrouwelijke leerlingen...Op z'n minst ben je dan je baan kwijt...Maar ik weet uit ervaring dat flirten niet alleen leuk is maar ook heel handig. Ik doe het dan ook graag en vrijwel dagelijks. En nee, met sex (nog steeds met een "x" graag) heeft het hoegenaamd niets te maken, hoewel het wel een belangrijk instrument is voor het leggen van het eerste contact.

sillyme zei

Uhh? ik snap het wel maar begrijpen doe ik het niet ... ze verzinnen wel heel veel hoor!

Redstar zei

Of het gaat helpen is nog maar de vraag. Ik stel me een boos iemand voor die zich onbegrepen voeld, en een ambtenaar blijft maar lachen... :-D

Anoniem zei

Ha ha, zoals Martine al zei,wel handig,omdat ambtenaren ook precies weten hoeveel vliegen er zijn.
Ik als client heb een levenslange ervaring met het beflirten van de ambtenarij: ik moest alleen niet vergeten mijn lontje wat langer te maken bovendien...
Nu nog wachten op een cursus judo :-)

Linneke zei

Schitterend, lijkt me ook een leuke cursus om te vermelden op je cv: welke opleidingen en vormingen heb je gevolgd? Een flirtcursus... Die mis ik dus nog.

Als ik nu niet meteen werk vind, weet ik nu tenminste waaraan het ligt! :-)

Pasula zei

Oogcontact doet al een hoop. ;-)