woensdag 13 mei 2009

Inpakken...


Ik heb vanaf vrijdag een driedaags Herbalife event te gaan. Ik laat me maar geheel verrassen, op het 'menu' staan dresscodes van casual tot gala, mijn god ik ben al blij dat ik dat ene leuke zwarte jurkje weer aan kan.

Ik kijk er wel naar uit, er is een hotel in Noordwijkerhout waar we allemaal zitten en het programma is gezien de dresscode erg gevarieerd. Ook ga ik ervan uit dat het eten verantwoord is en dat ik het niet al te moeilijk krijg in het maken van verstandige keuzes want we zijn natuurlijk nog volop in de race met de WLC. Ik sta momenteel op de tweede plaats maar het scheelt bijna niets met de andere kandidaten. Er zijn 4 kandidaten in de running voor de eerste plaats.
Maandagavond is het moment der waarheid, we zullen zien, ik verheug me in elk geval op de 'before en after' foto's ;-D

Bovenstaande foto maakte ik gisteren tussen de middag tijdens mijn lunchwandeling in het Wilhelminapark. Mijn oog werd getrokken naar een spookachtig grijze mistige hoek welke bij nadere inspectie krioelde van de rupsen. Het gaat hier om de 'spinmotlarve' heb ik me laten vertellen. Ik heb mijn best gedaan om op een nederlandse wikipedia pagina te komen maar sinds ik Vista heb en IEX8 voel ik me weer een groentje in surfland...Je zult het dus moeten doen met deze summiere beschrijving of zelf wat gaan grasduinen op het wereld wijde web...
Fijne dagen en tot volgende week!

19 opmerkingen:

Me! zei

Dat lijkt me toch een aardig weekendje te worden. Succes.

Martine zei

Veel plezier.. En mocht het niet helemaal verantwoord blijken te zijn wat eten betreft: Het strand is vlakbij, een stevige wandeling en je bent weer helemaal in balans!

marjolijn zei

Dat weekend gaat helemaal goed komen, ik weet het zeker..!!
Have fun, he!!

Mikelodeon zei

@me; thanks

@Martine;ja ik hoop dat er genoeg tijd overblijft om nog flink te bewegen. Maar mijn lieve zus sleept me overal mee heen en wil me voorstellen aan mensen en natuurlkijk met me pronken ;-)

@ Marjolijn; dank je wel

ria zei

Hier wemelt het ook van de kleine rupsen van de stippelmot, die vreten hele bomen kaal, maar dat komt allemaal weer goed later.
Veel plezier komend weekend!

Rainbow Light zei

He geweldig, tweede is ook al heel wat hoor! Je doet 't zo goed he daar! Fijne dagen en alle goeds.

Redstar zei

Ja, volgens mij ga je een leuk w-end tegemoed, en die eerste plaats haal je wel als je dat wil.

IN IE 6, gewoon de zoekterm meyt wiki er achter bij google, en hoppa. :-D

PLATO zei

Nou succes daar bij herbalife en zeker met die dresscode. Ik ben blij dat ik niet hoef. Lekker in t-shirt en doen waar ik zin in heb. En toch afgevallen :-)

Ik heb trouwens razende zin in een grote vlaamse friet met stoofvlees. Is dat verstandig?

Mikelodeon zei

@ Ria en Rainbow: thanks!

@ Redstar; in IEX8 ziet het er allemaal heeeeeel anders uit en het ontbreekt me ook ff aan tijd, ik voel me gewoon weer heel onhandig en het is net allemaal anders dan anders, maar geduld, ik weet het, is een schone zaak. Tegen de tijd dat ik het allemaal door heb is er weer een nieuwere versie ...

@ Plato; ja fijn dat het afslanken zo goed gaat! Ik heb net bij Martine ook al zitten likkebaatrden over vlaamsche friet met mayo, had je dat gelezen? Ik wacht hiermee tot na de challenge uitslag van maandag... maar jou wens in ieder geval een smalelijke maaltijd toe, lekker van genieten ;-)

fialas zei

ja er krioelt wat rond daarbuiten, tot grote vreugde van de vogelouders die de hele dag die krijsende bekjes moeten vullen.

Linneke zei

Oh, maar ik ben best ook nieuwsgierig naar die voor&na foto's hoor ... :-)
Veel succes en geniet van het weekend !

Pasula zei

Ik ga voor je duimen dat je nummer 1 wordt!
Enneh, prachtig beeld en die rupsen vormen een mooie decoratie.

Pasula zei

Oja, heb het even opgezocht: het is de wasmotlarve.

Thérèse zei

Ik lees toevallig wat Martine zegt. Dat is zo, het strand dichtbij; dat lijkt mij nog het leukste eigenlijk. Maar ja, in ieder geval mooie dagen en veel plezier!!!

Roosnans zei

grinnik, ik zou je toch wel eens stiekem willen zien in Gala, ik ken toch vooral de stoer geklede mike en niet de hele sjieke Martha..... Succes met de laatste onsjes!!! go for it!!!

knuffel

hanscke zei

Dresscode, dat schijnt weer steeds duidelijker te worden. Hetlaat maar gaan tijdperkis gelukig weer voorbij

Anoniem zei

Bijna eind van het weekeind of al ten einde.... maar het klinkt allemaal goed!! (behalve die beestjes brrr) groetje Sillyme

filosofietje zei

Die rupsen bezorgen mij wel de kriebels.. Ondanks dat ik ze als kind zo leuk vond dat ik er een paar als huisdier had..

Soofy zei

Als je 'spinmotlarve' heet word je vast 3dubbel eng en dan vlieg je ws ook. Abbah. Ze komen vast uit het zuiden gezien hun grootte...