woensdag 5 augustus 2009

Prettig weekend...!


Bovenstaande kreet ontsnapte met een brede grijns aan mijn mond vanmiddag om stipt 17.00 uur, mijn collega's in verbijsterende staat achterlatend. Ja deze middenstander heeft het goed :-)

Mijn eerste werkweek op mijn nieuwe werkplek is al achter de rug en de fietstocht erheen langs de proviciale weg, Koppeldijk en Oude Liesboschweg duurt precies 20 minuten en voert langs een mooi stukje groen en de groene rand lans Lunetten. Wat heb ik het weer fabeltastisch getroffen. Het is bijna scary hoe wensen uit kunnen komen.

Denk nu overigens niet dat ik morgen niets te doen heb want ik heb zojuist mijn lief verkondigd dat ik de buitenboel ga zemen. Aargh heeft daar een prachtige term voor uitgevonden; huishoudsport en ja, morgen na 18 jaar niet gesopt en geboend te hebben zal ik persoonlijk de spons, zeem en wisser ter hand nemen (komt dat zien). Er moet namelijk wel bewogen blijven worden in mijn nieuw verworven lifestyle.
Spinnen, rupsjes en ander klein gespuis, opgelet morgen gaat de bezem erdoor!
Zeemgezinde groet!

10 opmerkingen:

aargh zei

Grappig, dat was ook mijn plan voor morgen. De ramen zijn zoooo vies, ik kan het perzikkruid buiten haast niet meer zien!
Maar hoe zit dat, moet jij niet in je eigen zaak aan het werk dan?

Mikelodeon zei

@ Aargh; ja, maar ik mis nu de dagelijkse fietsbeweging en ga dat op de andere (niet ambtenaar) dagen compenseren door... jawel, 'huishoudsport'.

Redstar zei

Wensen komen altijd uit als je het echt wilt. Daar zorgen we namelijk zelf voor :-D
dat is de kracht achter de wens

Me! zei

En ik maar denken dat je nu van het werken af zou zijn...

Pasula zei

Huishoudsport vind ik wel een goeie term. Ik doe dat zelf te weinig. Excuus: 40-urige werkweek haha.

Terrebel zei

Draai 5 keer linksom, draai 5 keer rechtsom, wissel zeem en spons. Herhaal.

marjolijn zei

Dan maar vroeg beginnen met de huishoudsport, mag je daarna siesta houden...!!
Succes meis.

Plato zei

Huishoudsport is een mooie benaming. Ik heb ook eens mijn ramen gedaan thuis. Het mocht wel in de krant en er waren dan ook meteen reacties van...Plato, ben je ziek? en zo...

Kom ik anderhalve week later thuis: alles weer vuil. De esdoorn met zijn plaktroep, de regen en de vogels maakten het subtiel af door flinke flatsen te laten schieten.

Kijk, zo moet het natuurlijk niet. Als ik mijn ramen was, moet ik er toch minstens een jaar of twee plezier van kunnen hebben. Wat nou nog?

Thérèse zei

Jeetje, zemen, lappen. Tja, dat moet hier ook eigenlijk gebeuren, maar gelukkig krijg ik morgen bezoek en kan dus duidelijk niet aan huishoudsport gaan doen.
Als ik buiten iets wil zien, ga ik gewoon zelf naar buiten. Bah, huishoudsport!!!!
Nou, zeem ze dan maar!!

hanscke zei

De één zijn lust, de ander zijn leven, arme spinnetjes en ander lief klein grut....