zondag 7 maart 2010

Van Japan naar Marrakech....


Men wat is deze week voorbij gevlogen, Lief komt morgenavond alweer terug en ik vertrek woensdag al naar Marrakech. Het is een komen en gaan in Huize M.
Met lief heb ik tot nu toe elke dag geskyped en dat ging heel goed. De beeldkwaliteit is wel afhankelijk van de snelheid van internet (er waren hele 'vage' gesprekken bij ;-), maar het blijft een leuk gratis medium om contact met het thuisfront te houden.
Maar goed Marrakech Marokko, overbodig te melden dat ik er heel veel zin in heb. Het is er 22 graden en ik heb de zomerkleren al klaargelegd. Ik verheug me op de diverse markten en de bijzondere gebouwen. Ik heb me laten vertellen dat het een prachtige stad is in elk geval.

Woensdag kan ik er meer over vertellen en wellicht laten zien want natuurlijk gaat de laptop mee evenals mijn cameraatje.
Vakantielustige groet!

10 opmerkingen:

Terrebel zei

Heel veel plezier met het opladen van je eigen interne batterij met directe zonne-energie!

Roosnans zei

haaa, leuk leuk...laat maar zien! Ik heb Marrakech nog op mijn verlanglijstje staan! Ga je zonder lief?? Benieuwd wat hij van Japan vond trouwens....

Veel voorpret!
grtzzz

Me! zei

Alvast heel veel plezier daar.

hanscke zei

Zo wat een luxe. Ben erg benieuwd naar je verhalen

ria zei

Bofkont! Fijne vakantie alvast ;-)

Lin's ding zei

wauw...te gek...ga er maar enorm van genieten, maar dat kan geen probleem zijn. veeeeeel plezier en ik kijk al uit naar een vakantie logje van jouw hand.

Marjolijn zei

Bofferd....
Lekker genieten hé..!!

geertje zei

Leuk, die van de vage gesprekken haha. Maar te hopen dat het internet snel is als je vanuit Marrakech skypet! Geweldig, zo'n vooruitzicht!

Linneke zei

Ooooooh, bofkont !

Marrakech is inderdaad een hele mooie stad.
Snuif ook wat couleur locale op - dat is er alvast met bakken te rapen!

Pasula zei

Morgen al, wow!!! Ik wens je veel plezier met de prachtige reis die je gaat ervaren en de schat aan mooie momenten die je hopelijk met ons gaat delen.