maandag 7 juni 2010

Up and go...

Gisteravond hebben we zachtjes afscheid genomen van de USA met een heerlijke BBQ in eigen land bij de Buuf & co. De harige jongens waren het hier niet helemaal mee eens want vonden dat zij lang genoeg alleen waren geweest en zetten het gezamenlijk op een schreeuwen bij de poort. Foster waagde zich zelfs in het hol van de leeuw en stapte manmoedig op de bewaker des huizes Matz af en gaf hem wat kopjes. Matz raakte wel erg opgewonden van dit alles maar deed m niets, gelukkig maar.
Om 21.30 uur gingen bij mij de lampjes uit en kon ik nog net een zwakke 'foei' uitbrengen toen Tooheys door het open raam zich knorrend en wel een plekje op bed wist te veroveren. Vanochtend was ik om 03.00 uur klaarwakker maar ben toch lekker blijven liggen en dat werd beloond want na de klokslag van 04.00 uur helemaal niets meer gehoord tot 08.45 uur. Ik ben weer helemaal bij en merk niets van jetlag oid, up & go dus.
Als vanouds glijd ik weer in het dagelijkse ritme, niets mis mee.
Fitte groet!


7 opmerkingen:

Thérèse zei

Al weer terug. Welkom thuis. Wat een fantastische reis hadden jullie. Goed hoor, zo snel weer fit. Die harige jongens (leuke uitdrukking) hebben natuurlijk wel gelijk: ze misten jullie natuurlijk en dan zomaar hop naar de buuf &co; dat is begrijpelijk voor mij maar niet voor hen.
Groetjes Th.

Redstar zei

is beter als je geen jetlag hebt. Is ook heel goed mogelijk als je een goede conditie hebt.

Een lekkere BBQ is nooit weg na zo'n zalige vakantie :D

Marjolijn zei

Kijk dat is fijn, meteen weer in het goede ritme, geen jetlag.
Wat wil een mens nog meer.
Succes met alles weer.

ria zei

Uitgerust weer aan de slag ;-)

Me! zei

Die barbecue als afsluiting in natuurlijk nog een lekker energybommetje voor een nieuwe start...

hanscke zei

Weer terug op honk. Nou ik heb ook genoten van je foto's en je verhalen. Als ik ooit eens een heeeele grote prijs in de wacht sleep dan weet ik het wel. Bewaar de mooie herinneringen, vergeet ze niet een plekje te geven

Pasula zei

Kijk dat is goed nieuws! Een jetlag kan ook gewoon lekker doorheen geslapen worden haha.