zaterdag 18 maart 2017

Voorjaarsschoonmaak 2017

Martha met de Karcher WV 50+
Ik geef het grif toe en ben geen 'goede' huisvrouw.  Van mij hoeft alles niet zo 'netjes', bah, hekel aan dat woord. Gelukkig heb ik mijn lief aan mijn zijde. Hij behoedt mij voor al te ernstige vervuiling en grijpt regelmatig in.

Zo nu en dan beloont hij zichzelf voor zijn noeste huishoudelijke inspanningen.  Dan schaft hij zich een stoere Dyson stofzuiger of een Karcher hogedrukreiniger aan.
Het is overigens niet zo dat ik geen enkel aandeel in ons huishouden heb. Ik kook ( bijna) elke dag en ik doe de was. Ook geen geringe opgaaf aangezien lief graag als kieskeurige lekkerbek en met smetteloze kleding door het leven gaat.

Maar goed, ik dwaal af. Naast alle -in de loop der jaren- aangeschafte stoere mannen huishoudgadgets, heb ik nu ook een speeltje gekregen; de Karcher WV 50+. En nee, de WV 50+ heeft niets van doen met mijn naderende jaardag. Ik ben al enige tijd 50+ en hoop dit nog tot ver na mijn 79e jaardag vol te houden.

Over het 'kunnen' van de VW 50 + is niets gelogen. Je sproeit en wast het te schonen oppervlak en de WV 50+ zuigt het vuile water van je raam.  Geen vieze druipers,  geen strepen en je hoeft niet na te wrijven. Wel een opvangreservoir met gore zwarte drab (we roken niet eens), en dit alles in een mum van tijd.

Eerlijkheidshalve moet ik wel bekennen dat ik het na het 3e raam wel had gezien. De ramen ook aan de buitenkant zemen, laat dus nog even op zich wachten. Ik heb de voorjaarsschoonmaakactie van 2017 weer gehad.

Tevreden en voor de helft schoonramige groet,

Geen opmerkingen: